Direktno rezerviraj i uštedi

Zajamčeno najbolja cijena

+385 51 710 500

2
Odraslih
0
Djece

INFORMACIJE O VASEM SIGURNOM ODMORU

Dragi gosti, Hotel Savoy Vam Zeli dobrodoslicu! Otvoreni smo od 30.05.2020. S popustanjem epidemioloskih mjera i postupnim otvaranjem granica Republike Hrvatske prisutan je optimizam svih djelatnika u turizmu, a Hrvatska je trenutno jedna od najsigurnijih zemalja na Mediteranu. Dodatnu prednost Hrvatske kao odmorisne destinacije, uz toplo more i blagu klimu, predstavlja i njezin geografski polozaj.

Opatija je sigurno odrediste za vas odmor. Zahvaljujemo se nasim gostima na razumijevanju i prilagodbi preporucenim mjerama predostroznosti, kako bi zajedno osigurali zdravlje i sigurnost ostalih gostiju i naseg osoblja. Cijelo osoblje Hotela Savoy stoji Vam raspolaganju za sva pitanja ili podrsku, putem maila info@hotel-savoy.hr ili telefonski na +385 51 710 500 Uzivajte u Opatiji i ostanite odgovorni!

HOTEL SAVOY

Spominje se jos od davne 1910. godine kada su Opatija i Hotel Savoy bili omiljena turisticka destinacija Austro-Ugarske i talijanske aristokracije.
Nakon drugog svjetskog rata djeluje pod imenom Dubrovnik te je uvrsten medju zasticene spomenike kulture. Na inicijativu novih vlasnika, obitelji Brko, u potpunosti je obnovljen u srpnju 2004. godine, te mu je vraceno staro ime i nekadasnji sjaj. Danas je Savoy luksuzni hotel otvoren tijekom cijele godine.

U sastavu hotela nalazi se sala za sastanke, bazen sa suncalistem, wellness, restoran, aperitiv bar sa terasom, frizerski salon i parking (garaza 50 m). U neposrednoj blizini hotela smjesten je manji ugostiteljsko zabavni centar (caffe barovi, slasticarna, trgovine nakita, casina, diskoteka). Direktno ispod hotela nalazi se i hotelska plaza s grill restoranom, coctail barom i novo uredjenom plazom.

Ono sto nas hotel izdvaja od ostalih hotela u regiji je individualni pristup svakom gostu te spomenuta pozicija zahvaljujuci kojoj imamo najljepsi pogled u gradu Opatiji.

Nakon drugog svjetskog rata djeluje pod imenom Dubrovnik te je uvršten medju zašticene spomenike kulture. Na inicijativu novih vlasnika, obitelji Brko, u potpunosti je obnovljen u srpnju 2004. godine, te mu je vraceno staro ime i nekadašnji sjaj. Danas je Savoy luksuzni hotel otvoren tijekom cijele godine.

U sastavu hotela nalazi se sala za sastanke, bazen sa suncalištem, wellness, restoran, aperitiv bar sa terasom, frizerski salon i parking (garaza 50 m). U neposrednoj blizini hotela smješten je manji ugostiteljsko zabavni centar (caffe barovi, slasticarna, trgovine nakita, casina, diskoteka). Direktno ispod hotela nalazi se i hotelska plaza s grill–restoranom, coctail barom i novo uredjenom plazom.

Ono što naš hotel izdvaja od ostalih hotela u regiji je individualni pristup svakom gostu te spomenuta pozicija zahvaljujuci kojoj imamo najljepši pogled u gradu Opatiji.

Hotel Savoy ima 22 standard sobe - opremljene luksuznim namještajem. Većina ima balkon i prekrasan pogled na more i Kvarnerski zaljev. Lokacija, osobni pristup gostu i kvaliteta soba garantiraju vam najbolji boravak u Opatiji.

U hotelu Savoy gosti mogu koristiti sve blagodati wellnessa u sklopu naseg centra. Nase dugogodisnje iskustvo i tradiciju u radu uvijek nadopunjujemo i prosirujemo kako bi nasim stalnim kao i nasim buducim korisnicima pruzili maksimalnu ugodu.

Fotografije znamenitosti i značajki hotela Savoy