Direktno rezerviraj i uštedi

Zajamčeno najbolja cijena

+385 51 710 500

2
Odraslih
0
Djece

Naslovna

Hotel Savoy je smješten u samom središtu Opatije, tik uz more i poznatu Opatijsku šetnicu Lungomare dugačku 12 km.

Spominje se još od davne 1910. godine kada su Opatija i Hotel Savoy bili omiljena turistička destinacija Austro-Ugarske i talijanske aristokracije.

Nakon drugog svjetskog rata djeluje pod imenom Dubrovnik te je uvršten među zaštićene spomenike kulture. Na inicijativu novih vlasnika, obitelji Brko, u potpunosti je obnovljen u srpnju 2004. godine, te mu je vraćeno staro ime i nekadašnji sjaj. Danas je Savoy luksuzni hotel otvoren tijekom cijele godine.

U sastavu hotela nalazi se sala za sastanke, bazen sa sunčalištem, wellness, restoran, aperitiv bar sa terasom, frizerski salon i parking (garaža 50 m). U neposrednoj blizini hotela smješten je manji ugostiteljsko zabavni centar (caffe barovi, slastičarna, trgovine nakita, casina, diskoteka). Direktno ispod hotela nalazi se i hotelska plaža s grill–restoranom, coctail barom i novo uređenom plažom.

Ono što naš hotel izdvaja od ostalih hotela u regiji je individualni pristup svakom gostu te spomenuta pozicija zahvaljujući kojoj imamo najljepši pogled u gradu Opatiji.

Hotel Savoy ima 22 standard sobe - opremljene luksuznim namještajem. Većina ima balkon i prekrasan pogled na more i Kvarnerski zaljev. Lokacija, osobni pristup gostu i kvaliteta soba garantiraju vam najbolji boravak u Opatiji.

U hotelu Savoy gosti mogu koristiti sve blagodati wellnessa u sklopu našeg centra. Naše dugogodišnje iskustvo i tradiciju u radu uvijek nadopunjujemo i proširujemo kako bi našim stalnim kao i našim budućim korisnicima pružili maksimalnu ugodu.

U sastavu hotela nalazi se vrsni i vrlo posjeć‡eni `a la carte restoran Lungomare. Poslužujemo najbolje od lokalne i internacionalne kuhinje. Kombinacijom zatvorene i otvorene terase kao i posebnog prostora unutar hotela restoran Lungomare brzo postaje idealna lokacija za razna primanja i prezentacije. Restoran se i u određenim prigodama koristio za razna stilska događ‘anja.

Fotografije znamenitosti i značajki hotela Savoy